• Bel ons +(31)46 475 7193
  • info@videoresume.tv
  • Languages:
over ons

Wat doen wij?

Wij bieden laagdrempelig iedere sollicitant een mogelijkheid mee te gaan met de laatste trends en op te vallen bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Doe doen wij dat? Lees meer.

Onze missie

Wij helpen sollicitanten gezien te worden door hun potentiële nieuwe werkgevers, waarbij we de voorloper zijn bij het digitaliseren van het sollicitatieproces.

Visie

De arbeidsmarkt veranderd in een razendsnel tempo. Wij zien de toekomst van het solliciteren veranderen van het papier naar video. Modernisering, automatisering en digitalisering.

Wat Doen Wij?

Met onze video cv’s willen wij u ondersteunen in een aantal zaken. Zie hieronder een uitgebreide omschrijving.

Overzicht

Met onze sollicitatie manager houdt u eenvoudig ovberzicht van uw lopende sollicitaties. Met ons unieke dashboard kunt u nieuwe sollicitaties aanmaken, en alle correspondentie overzichtelijk catergoriseren.

Gevonden worden

onze data base is uniek en groot. Uw video cv wordt opgenomen, zodat u pro actief gevonden kunt worden door werkgevers in de categorie die u wilt.

Nieuwe Job

Vaak beschik je wel over de juiste competenties voor de baan, maar wordt dat ondergesneeuwd door de competitie. Met onze tools ben jij de competitie!

Ondersteunen

Uiteraard is het van belang dat een sollicitatie goed wordt voorbereid. Hier ondersteunen wij u graag in met onze netwerkpartners.

Zelfvertrouwen

Om je levensloop terug te zien in HD animatie geeft vaak een enorme boost als het op zelfvertrouwen aankomt. Zo zie je een professioneel filmpje van je eigen verleden.